Новини
5 Лютого 2019
815

Олексій Вітченко купив сервіс translate.com майже за $1 млн

 Угода була закрита наприкінці минулого року

Український інвестор Олексій Вітченко купив сервіс translate.com, який входить до топ-50 найбільших світових сервісів з перекладу. За даними українських ЗМІ, сума угоди склала $853 тис. Як повідомив сам бізнесмен на своїй сторінці у Facebook, угода була закрита наприкінці минулого року.

Інвестор зацікавився цим бізнесом, оскільки міжнародний ринок переказів і супутніх послуг зростає в середньому на 1,3% на рік, при цьому в 2018 р. відбувся стрибок на рівні 4,2%, за версією Ibisworld. Та існує ще один фактор, який привернув увагу Вітченко: translate.com є досить успішним бізнесом.

“Далі, ми звичайно ж переробимо всю технічну начинку. Поки що не все так як хотілося б, але ми швидко прогресуємо і покращуємо всі недоліки, – відзначив пан Вітченко, – Якщо помітите баги то повідомляйте – оперативно пофіксимо. Ціла команда вже працює над зростанням проекту, а тим часом – якщо кому потрібен переклад – ласкаво просимо і з радістю допоможемо”.

У найближчі 5 років translate.com планує вирости по оборотам і доходам та підібратися до головних конкурентів на світовому ринку – Lionbridge, Lingotek. Для цього сервісу і потрібні інвестиції,які також будуть вкладатися у маркетинг і розробку.

Нагадаємо, в квітні 2017 року компанія App Solutions, заснована інвестором Олексієм Вітченко, оголосила про покупку IT-аутсорсера Grossum.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram