Соцмережі
19 Жовтня 2019
679

Марія Артеменко: Про успішне партнерство (частина 2)

Або як розширити коло впливу

-Інфотеймент переміг

Звичайно, ми всі працюємо зі складними темами, де не завжди доречним є легкий тон та жарти. Але ви маєте загорнути свою «гірку правду» у яскраву та привабливу обгортку, яку хочеться взяти в руки та роздивитися ближче. Вірусні флешмоби чудово справляються з такою задачею, одночасно надаючи легкого тону складній темі та залучаючи людей до цікавої та фанової активності. Усім потрібне включення, співпереживання та відчуття власного внеску у загальне добро. Урізноманітнюйте свої методи яскравими офлайн-подіями або інтерактивами, які допомагають людям переживати емоції та включатися на цьому рівні у вирішення соціальних проблем.

-Зрозумійте, за що потенційний партнер поставить вам плюсик

Мова про уявний плюсик, який людина ставить тому, хто добре підготувався до зустрічі, має таке ж хобі або погляди. Вивчіть партнерів, як вивчаєте свої інші цільові аудиторії. Зазвичай люди плюсують те, що дає їм нові знання, є унікальним, захоплює та надихає зробити так само, те, що виводить людину на новий рівень розвитку та дає нове розуміння ситуації.

-Станьте свічкою запалювання для своїх партнерів, драйвером їх позитивних емоцій та нових перемог

Щоб ваші очі горіли і запалювали інших, ви самі маєте щиро вірити у свою справу. Порада проста: любіть, що робите, і не робіть того, що вас не надихає.

-Правда і нічого більше

Правда – ваша головна зброя. Ваші партнери хочуть правди, хочуть бачити перед собою живу людину зі своїми слабкостями, а не ідеальний образ, створений на основі наших уявлень про очікування. Тому не придумуйте зайвого: якщо не знаєте чогось – скажіть про це, якщо не можете щось зробити – не обіцяйте.

-Виконуйте обіцянки і дякуйте впливом

Пам’ятайте, що рано чи пізно вам доведеться відповідати за сказані слова та обіцянки, а тому кожне ваше слово може бути використано проти вас. А найкраща подяка – це реальний вплив. Люди хочуть змінювати світ, а не просто робити щось для галочки.

Розвиток партнерств – це робота з людьми, а отже сфера гнучка та динамічна. Тому будьте винахідливими у залученні партнерів та не обмежуйтеся цими правилами. Створюйте свої.

Попередню частину дивіться за посиланням

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram