Новини
12 Грудня 2019
946

Конкурент Peloton iFit залучив $200 мільйонів

Отримані кошти компанія витратить у розробку нових технологій та інновацій  

Виробник технічних засобів для онлайн-тренувань iFit, який належить ICON Health and Fitness, зібрав $200 млн в рамках раунду фінансування, проведеного спонсором хедж-фонду Pamplona Capital Management, повідомляє Crunchbase.

За допомогою iFit користувачі можуть транслювати тренування разом із фітнес-наставником, а тренажер може автоматично регулювати швидкість та опір.

У iFit є різні види обладнання в різних цінових категоріях, в тому числі бігові доріжки, еліптичні та стаціонарні велосипеди.

“Це збільшення капіталу дозволить iFit ще більше прискорити розвиток своєї швидкозростаючої інтерактивної фітнес-платформи в індустрії фітнесу для дому та клубу. Ми значно розширимо обізнаність споживачів, збільшимо бібліотеку інтерактивного фітнес-контенту у світі та продовжимо інвестувати в інновації й технології, які дійсно покращують якість наших клієнтів у фітнесі”, — заявив генеральний директор ICON Health and Fitness Скотт Уоттерсон.

Найвідомішим конкурентом компанії є Peloton, який виробляє стаціонарні велосипеди-тренажери вартістю близько $2 тис. Peloton створив собі ім’я завдяки своїм дорогим велосипедам та онлайн передплати на тренування.

Також, серед інших конкурентів компанії iFit — Tonal і MIRROR.

Що стосується iFit, у компанії 330 тис. платних передплатників, з яких, за даними компанії, 77 тис. додалося в минулому кварталі.

Нагадаємо, акції компанії Peloton впали за три дні на 15%. При цьому компанія втратила $1,5 млрд від ринкової капіталізації через негативну реакцію аудиторії на Різдвяний рекламний ролик. Інвестори надають вагоме значення споживчим настроям стосовно бренду.

А от нью-йоркський стартап Mirror, який випускає інтерактивні дзеркала для домашніх тренувань, залучив $34 млн. Компанія випускатиме програми тренувань та уроки медитації спільно з Lululemon.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram