Новини
22 Травня 2024
140

McLaren запускає виробництво електричних велосипедів

Це будуть найпотужніші електричні велосипеди для вуличного використання

Фото: McLaren

Компанія McLaren Automotive, що відома своїми суперкарами, випускає серію електричних гірських велосипедів, повідомляється на сайті компанії.

До серії увійдуть чотири моделі, які, за твердженням компанії, є одними з найпотужніших електричних велосипедів для вуличного використання. Їхня пікова потужність досягає 852 Вт.

Ціни на нові моделі варіюються від $11 950 за Extreme 600 до $7 950 за базову версію Sport 250. Велосипеди мають карбонові рами та пропонують п’ять режимів потужності: Off, Eco, Trail, Sport і Race.

Фото: McLarenУся лінійка оснащена шинами Pirelli, аналогічними тим, що встановлюються на автомобілі McLaren. Модель Extreme з повною підвіскою має 29-дюймове переднє колесо, 27,5-дюймове заднє колесо, задню підвіску з ходом 145 мм і вилку з ходом 160 мм. Модель Sport являє собою хардтейл з 29-дюймовими колесами.

Особливістю нових велосипедів є цифровий дисплей, який нагадує приладові панелі автомобілів McLaren. На повноколірній РК-панелі, вбудованій у кермо, відображається телеметрична інформація, включно зі швидкістю, рівнем заряду акумулятора і дальністю поїздки.

Велосипеди будуть доступні виключно через їхній офіційний вебсайт.

Нагадаємо, Swiss першою у світі почала застосовувати технологію “акулячої шкіри”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram