Новини
25 Жовтня 2019
1 157

Гендиректор суднобудівного холдингу Новинського покинув свою посаду

Після 14 років роботи Василь Федін вирішив продовжити кар’єру за межами компанії

Василь Федін, генеральний директор суднобудівного об’єднання Smart Maritime Group (SMG), що входить до структури промислово-інвестиційної групи Вадима Новинського “Смарт-Холдинг”, прийняв рішення покинути пост топ-менеджера та продовжити кар’єру за межами компанії, повідомляє прес-служба холдингу.

“Упевнений, що у SMG, колективів наших верфей та українського суднобудування в цілому велике майбутнє. Українська економіка може відродитися лише завдяки галузям глибокого перерозподілу. Сподіваюся, що на державному рівні вже найближчим часом буде сформовано це розуміння”, – наголосив Василь Федін.

Виконувачем обов’язків гендиректора SMG призначений директор з виробництва Олександр Афанасенко.

Зазначається, що Федін обіймав посаду гендиректора Smart Maritime Group з квітня 2013 року. Раніше, з 2005 року, очолював Херсонську верф SMG.

Smart Maritime Group – найбільший суднобудівний субхолдинг України, який об’єднує дві суднобудівні верфі: Миколаївську та Херсонську.

Смарт-Холдинг – інвестиційна група з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний та нафтогазовий комплекси, суднобудування, нерухомість та сільське господарство. Власник групи – народний депутат України Вадим Новинський.

Нагадаємо, наприкінці червня Вадим Новинський викупив у Віктора Пінчука частку в нафтогазовій компанії Regal Petroleum.

А на початку жовтня стало відомо, що “Торговий дім “Амстор” Вадима Новинського визнано банкрутом і розпочато ліквідаційну процедуру.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram