Новини
2 Листопада 2021
799

Міністр економіки Олексій Любченко подав у відставку

На засіданні, 3 листопада, парламент планує розглянути кілька кадрових питань 

Перший віцепрем’єр-міністр — міністр економіки України Олексій Любченко подав заяву про відставку. Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній раді Тарас Мельничук у Telegram.

“Перший віцепрем’єр-міністр України — міністр економіки України Любченко Олексій подав заяву в Апарат ВРУ з проханням ухвалити відставку із займаної посади”, — написав він.

Раніше у понеділок, 1 листопада, заяву про звільнення з посади також подали віцепрем’єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та віцепрем’єр-міністр — міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

За інформацією Інтерфакс-Україна, пізніше голова депутатської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що парламент планує на засіданні, 3 листопада, розглянути кілька кадрових питань. Зокрема, за його словами, йдеться про посади очільників Міноборони, Мінреінтеграції, Мінстратегпрому та Мінекономіки.

Нагадаємо, Верховна Рада України на пленарному засіданні 20 травня призначила першим віцепрем’єр-міністром — міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олексія Любченка. Його кандидатуру підтримали 293 народних депутатів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram