Новини
31 Березня 2021
865

81-річний глава Fujifilm Holdings Сігетака Коморі залишає свій пост

Він стане головним радником компанії

Fujifilm Holdings оголосила про відхід свого генерального директора і голови правління 81-річного Сігетака Коморі, який очолював японську компанію з 2003 року. Він перестане бути главою компанії в червні та обійме посаду головного радника.

З відходом пана Коморі посади гендиректора і голови правління будуть розділені між двома людьми. Наступником на посаді генерального директора Fujifilm Holdings стане нинішній директор компанії Теіті Гото, який одночасно буде обіймати пост президента холдингу.

А головою правління повинен стати нинішній президент і виконавчий директор холдингу Кендзі Сукено. Обидві кандидатури ще повинні бути схвалені під час наступних зборів ради директорів компанії в червні цього року.

Коморі прийняв управління над Fujifilm у 2003 році, коли розвиток цифрових технологій привів до швидкого зниження попиту на фотоплівку і традиційні фотоапарати, на випуск яких спеціалізувалася Fujifilm.

Під його керівництвом компанія провела масштабну реформу, змінивши акцент своєї діяльності на випуск медичного обладнання та препаратів, а також розвиток біотехнологій.

Як писали раніше Investory News, Fujifilm знову почне виробляти чорно-білу фотоплівку дякуючи численним проханням любителів фотографії. У компанії обіцяють кращу чіткість і якість фотографій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram