Новини
5 Жовтня 2023
314

Google представила нові смартфони та смартгодинник

Гаджети підтримують функції штучного інтелекту

Материнська компанія Google — Alphabet — 4 жовтня представила смартфони Pixel 8 і новий смартгодинник, які глибше інтегрують технологію штучного інтелекту у споживчі гаджети компанії, повідомляє Reuters.

Продажі флагманського смартфона Pixel від Google незначні в порівнянні з продажами iPhone від Apple, але він розроблений, щоб показати, як продукти Android розширюють межі доступних технологій.

Google розширив лінійку Pixel своїм останнім мобільним процесором Tensor G3. Новий спеціальний чіп Google має більше можливостей ШІ та машинного навчання, що дозволяє користувачам обробляти більше даних на самому пристрої та в хмарі.

Функції ШІ можуть допомогти у фотографуванні, підсумовуванні вебсторінок і блокуванні спам-дзвінків, заявили керівники на заході Made by Google у Нью-Йорку.

У Pixel 8 Pro вищого класу є додаток Thermometer для вимірювання температури тіла, що має дозвіл Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів.

Початкова ціна смартфонів становить $699 за Pixel 8 і $999 за Pixel Pro 8, що на $100 більше, ніж моделі попереднього покоління. Вони будуть доступні з 12 жовтня.

Google також оголосив про плани додати генеративні можливості штучного інтелекту до свого віртуального помічника, що дозволить йому допомагати людям планувати поїздку або наздоганяти електронні листи, а потім ставити додаткові запитання.

Компанія випустила Google Watch 2, оновлення першого розумного годинника, випущеного в жовтні 2022 року. Його ціна від $349 доларів. Гаджет отримав  розширені функції відстеження здоров’я на основі ШІ.

Нагадаємо, 3400 IT-фахівців заброньовано в Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram