Новини
28 Серпня 2023
297

Apple вперше за 6 років зробить велике оновлення iPad Pro

Тепер гаджет буде оснащуватися OLED-екранами та процесорами М3

Компанія Apple готує перше за шість років велике оновлення своєї дорогої серії планшетів iPad Pro, повідомляє колумніст Bloomberg Марк Гурман. Нові моделі випустять навесні або влітку 2024 року.

У 2018 році iPad Pro отримали оновлений дизайн без кнопки “Додому” на лицьовій стороні. З того часу до планшетів додавали нові процесори, камери та технології екрана, але значних змін не було.

Згідно з даними Гурмана, нові iPad Pro отримають OLED-екрани — чіткіші та яскравіші, як в iPhone, — і ще не анонсовані процесори М3. Оновлені моделі будуть представлені у діагоналях 11 та 13 дюймів (зараз старша модель оснащена екраном 12,9 дюйма).

Інсайдер також допустив оновлення клавіатури Magic Keyboard, де збільшать трекпад. Поточна версія клавіатури-чохла з’явилася у 2020 році, тачпад став однією з основних претензій користувачів до аксесуара.

Гурман також заявив, що презентація нових iPhone 15 та Apple Watch запланована на 12 вересня 2023 року. Колумніст вважає, що попередні замовлення на нові смартфони відкриють 15 вересня, а продажі — 22 вересня. У жовтні Apple може представити нові комп’ютери на процесорі М3.

Відповідно до джерел, у нових iPhone 15 з’явиться програмована кнопка замість перемикача безшумного режиму, рамка екрана стане меншою майже на міліметр, а роз’єм Lightning вперше в історії замінять на USB-C.

Раніше Investory News писали, що Paint отримає інтелект.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram