Новини
25 Серпня 2023
313

Paint отримає інтелект

У редактор від Microsoft буде інтегровано ШІ

Microsoft додасть до редактора Paint, який вбудований у ОС Windows 11, підтримку нейромереж, повідомляє Windows Central.

Алгоритм зможе генерувати зображення за текстовим описом, введеним користувачем. Інтеграція зі штучним інтелектом буде заснована на тій же технології, що й Image Creator у Bing — нейромережі для створення унікальних зображень.

Видання також опублікувало скріншоти оновленого Paint. З них випливає, що в додатку з’являться кнопка Magic Paint на бічній панелі — користувач зможе задати параметри бажаного зображення, ввести запит, і програма почне генерувати картинку. Отримане зображення переноситься на полотно для подальших змін на свій розсуд або збереження.

Крім того, нейромережі будуть інтегровані в інші вбудовані програми Windows. Наприклад, у програмі “Фотографії” штучний інтелект допоможе знайти людей на знімках. У “Ножницях” можна буде виділити зображення та скопіювати з нього текст. Оновлення повинні значно спростити роботу з графічними даними, у тому числі копіювання та вставляння інформації з файлів.

Коли стануть доступні ШІ-функції, поки що невідомо. Наступне масштабне оновлення ОС Microsoft, де розширять можливості роботи зі штучним інтелектом, заплановано на 2024 рік.

Раніше Investory News писали, що штучний інтелект став хакером.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram