Новини
10 Січня 2020
2 049

Зміни у Dream Town: Корогодський та Меламуд більше не керуватимуть ТРЦ

На нову посаду – керуючий директор – заступив Роман Ємець

Гарік Корогодський та Олександр Меламуд – співвласники київського торгово-розважального центру Dream Town вирішили відійти від операційного управління ТРЦ, про це повідомив Гарік Корогодський на своїй сторінці в Facebook.

НАКОПИЛОСЬ С Нового Года много новостей. Итак. У Дрим Таун новый Управляющий Директор, Роман Емец.Мы затеяли…

Опубліковано Гариком Корогодским Четвер, 9 січня 2020 р.

“Ми затіяли кардинальні зміни, вас чекає новий Dream. Ввели нову посаду, керуючий директор, на неї заступив Роман Ємець. Упевнений, Роман відмінно впорається, з усіх питань тепер до нього”, – повідомив він.

І додав, що співвласники ТРЦ мають намір більше часу приділяти творчості – спектаклям і книгам.

За інформацією Retailers.UA Роман Ємець з грудня 2018 року обіймав посаду директора з управління активами групи Vertex United Бориса Кауфмана й Олександра Грановського. У портфель компанії, зокрема, входять одеські готелі “Брістоль” і “Лондонська”, а також київський “Президент-Готель”.

До цього він очолював ТРЦ “Рів’єра” в Одесі, був керівником проєктів девелоперської компанії Immochan Ukraine, яка входить у французьку групу Auchan. А також працював у міжнародній консалтинговій компанії JLL.

У 2009−2014 роках очолював представництво компанії з управління інвестиціями в нерухомість Meyer Bergman в Україні та був директором ТРЦ “Аладдін”.

Раніше Investory News писали, що аквапарк юрського періоду Dream Island в торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Dream Town після закриття в квітні 2019-го реконструйований в спортивний хаб площею понад 22 тис. кв. м.

Дізнатися більше про правила бізнесу Гаріка Корогодського можна в матеріалі Investory News “Ідучи у власний бізнес, отримуєш більший ступінь свободи”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram