Новини
8 Квітня 2019
1 460

Не сон: Замість аквапарку Dream Town відкриє спортхаб

Прогнозується зростання відвідування спортивної платформи на 40% протягом року 

Аквапарк юрського періоду Dream Island в торгово-розважальному центрі (ТРЦ) Dream Town після закриття в квітні 2019-го реконструйований в спортивний хаб площею понад 22 тис. кв. м, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу ТРЦ.

У спортивному хабі планується відкритття фітнес-клубу Sportlife (близько 6 тис. кв. м), швейцарського гіпермаркету Intersport Discount (3,5 тис. кв. м), першого в Україні “Спортмастер Дисконт”, а також магазинів провідних міжнародних спортивних брендів в форматі “аутлет”.

У четвертому кварталі цього року ТРЦ чекає ребрендинг за участю агентства Banda.

Також в Dream Town розробили план реконцепції всього центру. Проект буде реалізовано до кінця року.

Як вважають розробники нової концепції Dream Town, відкриття нового супермаркету і спортивного хабу приверне в комплекс нових покупців – активних людей, які піклуються про своє здоров’я.

Пізніше планується відкрити замість продуктового супермаркету “Космос” супермаркет одного з лідерів ринку площею 3,5 тис. кв. м, а до кінця 2019-го на першому поверсі відкрити гіпермаркет товарів для дому та декору. 30 травня заплановано відкриття магазину Jysk.

“Поліпшення пулу орендарів підвищить лояльність постійних покупців, а в довгостроковій перспективі забезпечить стійку конкурентну позицію об’єкта. Ми прогнозуємо зростання відвідуваності на рівні 40% в перший рік після реалізації плану реконцепції”, – вважає менеджмент ТРЦ Dream Town.

Як відомо, аквапарк Dream Island в ТРЦ Dream Town по Пр.Оболонскій, 1-б планують закрити 22 квітня 2019 р. у зв’язку з реконструкцією всього третього поверху.

Відкриття першої черги ТРЦ Dream Town відбулося в 2009 р., другої – в 2011 р. Загальна площа ТРЦ становить 162 тис. кв. м, орендна – 95 тис. кв. м.

Девелопером проекту виступила компанія “Віта Верітас”, розробниками концепції – американська Laguarda.Low і SQM Experts.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, станом на березень 2019 р. власниками ТРЦ Dream Town є Олександр Меламуд (0,9%), Людмила Шаповал (0,1%) і компанія “Мулонорт Трейдинг Лімітед” (99%). Керівником компанії вказано Гарі Корогодського.

Нагадаємо, Солтекс Капітал придбав ТРЦ Respublika яке запропонувало 777,131 млн грн.

Також, Dragon Capital придбав торгово-розважальний центр “Аладдін”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram