Новини
3 Вересня 2019
3 547

ЗМІ: Максим Бахматов та Макс Яковер покидають UNIT.City

Замість них новим СЕО став француз Домінік Піоте

Фото: K.Fund Media

Керуючі партнери UNIT.City Макс Яковер і Максим Бахматов покидають столичний інноваційний парк UNIT.City Василя Хмельницького, повідомляє Liga.tech, посилаючись на декілька джерел на ринку. За інформацією видання AIN.ua UNIT.City покидає й третій партнер – Дмитро Єрьомін.

Наразі невідомо, що стало причиною зміни керівництва. Видання зазначає, що на інформаційний запит Макс Яковер відповів проханням зачекати тиждень з новиною, оскільки наразі “готується до виходу в паблік, готується прес-реліз”. У свою чергу Максим Бахматов написав, що готує великий матеріал.

Редакція Investory News також надіслала запит в UNIT.City щодо підтвердження інформації про зміну керівництва. Проте на момент публікації новини відповіді не було.

Наразі відомо, що новим CEO став француз Dominique Piotet (Домінік Піотом). Він вже вказав нову посаду у своєму Linkedin, де зазначається, що Dominique Piotet – експерт з цифрових перетворень з 20-річним досвідом.


“Раніше Dominique був гендиректором інноваційного агентства Fabernovel US. За перший рік він, мовляв, подвоїв розмір і доходи компанії та підтримав відкриття Fabernvoel в Азії”, – йдеться у повідомленні.

Домінік також був власником консалтингового агентства з цифрової стратегії Rebellion Lab в Кремнієвій долині, яке продав Fabernovel. А до цього француз відповідав за інтернет та інтранет-стратегію в BNP Paribas.

“У даний час Dominique – генеральний директор UNIT.City, першого в Україні інноваційного парку і незабаром одного з найбільших в Європі”, – зазначено в описі його профілю Linkedin.

Нагадаємо, влітку інвестиційні компанії UFuture, що належить українському бізнесменові Василю Хмельницькому, та InSoft Partners – засновник Віталій Горовий, створили спільну компанію InSoft Software, яка спеціалізуватиметься на IT-аутсорсингу – займатиметься розробкою програмного забезпечення “під ключ” і надаватиме консультаційні послуги.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram