Новини
11 Червня 2019
1 307

Українські дерев’яні 3D-карти світу зібрали на Kickstarter $0,5 млн

Початкову ціль стартапу перевищено більш ніж у 100 разів

www.kickstarter.com

Українській компанії EnjoyTheWood, що виготовляє підвісні дерев’яні 3D-карти світу – World Map 2.0., вдалося зібрати на Kickstarter $533,5 тис. від 1851 бекера, повідомляється на сайті Kicksarter.

Початкова мета становила лише $5 тис. Однак цю суму вдалося отримати протягом перших 6 годин від початку кампанії. Таким чином, український стартап залучив у понад сто разів більше коштів, аніж планував спочатку.

Зазначається, що карта продавалася в чотирьох розмірах, за ціною від $119 до $356. Трохи дорожчими були версії з LED-підсвіткою. Окремо можна було докупити адрони на кшталт залізних літачків або значків з визначними пам’ятками. “Перші бекери отримають свої карти вже в липні 2019 року”, – йдеться у повідомленні.

EnjoyTheWood заснована сімейною парою Ігорем і Мариною Фостенко. World Map 2.0 – вже третій проект подружжя. Раніше було запущено краудфандингові проекти з випуску дерев’яних карт на $100 тис. і $50 тис. Наразі компанія тестує випуск власного iOS-додатку з підтримкою доповненої реальності – EnjoyTheWood AR.

Investory News вже писали, українському стартапу Pix, який виробляє однойменні рюкзаки, у тому числі дитячу версію продукту Pix Mini, за першу добу на Kicksarter вдалося зібрати понад $20 тис. За перші 6 годин від початку кампанії, загальна сума зібраних коштів перевищила початкову мету в $15 тис.

$28 тис за першу добу на Kicksarter вдалося залучити українському проекту Time4Machine, який займається виробництвом ексклюзивних 3D-пазлів для конструкторів з металу. Загальна сума залучених коштів – $431 тис.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram