Новини
5 Червня 2019
1 083

Не по-дитячому: Український стартап менш ніж за добу зібрав необхідну суму на Kickstarter

До кінця кампанії ще 29 днів, а у виробника піксельних рюкзаків вже є понад $20,8 тис

Фото: ain.ua

Український стартап Pix, який виробляє однойменні рюкзаки, вивів на Kicksarter версію продукту для дітей – Pix Mini. За першу добу вдалося зібрати понад $20 тис. Таким чином вже за перші 6 годин від початку кампанії, загальна сума зібраних коштів перевищила початкову мету в $15 тис., повідомляється на сайті Kicksarter.

Зазначається, що новий Pix Mini майже не відрізняється від першого рюкзака стартапу, який було випущено минулого року. Він також має дисплей на передній стороні, на який можна виводити кастомні зображення та анімації в стилі піксельної графіки.

“Тобто, за допомогою вбудованого редактора зображень можна створювати анімації, що зображатимуться на екрані рюкзака. Кожне маленьке поле в додатку відповідає певному пікселю, який можна налаштувати в залежності від кольору, щоб дитина могла створювати свої власні піксельні малюнки”, – пояснюють у компанії.

І додають, що анімаціями можна обмінюватися зі своїми друзями, що також мають Pix Mini. “Необхідно натиснути кнопку “поділитися” – тоді анімація з’явиться на рюкзаку вашого друга протягом декількох секунд”, – розповіли розробники.

Зазначається, що цей рюкзак менше попередника: його висота становить близько 42 см, а обсяг – 15 літрів. Pix Mini призначений для школярів. У стартапі впевнені, що рюкзак допоможе дитині проявити свою креативність, соціалізуватися. А також бути більш захищеним, наприклад, при поїздках на велосипеді – за рахунок того, що анімація підсвічується, дитину добре помітно на дорозі.

“Крім цього функція геолокації дозволить батькам бачити своїх дітей на мапі. Pix Mini має функцію будильника, який спрацьовує щоразу, коли дитина відходить надто далеко від рюкзака”, – йдеться у повідомленні.

Серед інших особливостей – стійкість до незначних пошкоджень та вологи. Вартість рюкзака на Kickstarter – $89. Набір з двох продається за $169, з чотирьох – $312.

Нагадаємо, українському стартапу Nuka, що займається виробництвом “вічної канцелярії” за першу добу на Kickstarter вдалося зібрати потрібну суму – $20 тис.

А от українському проекту Time4Machine, який займається виробництвом ексклюзивних 3D-пазлів для конструкторів з металу, за першу добу на Kickstarter вдалося залучити $28 тис. Загалом зібрано понад $431 тис., початкова мета кампанії складала $15 тис.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram