Новини
3 Червня 2019
956

У Vodafone стверджують, що не купували Vega

Але оператор постійно вивчає ринок

За даними АМКУ, компанія “Vodafone Україна” не купувала оператора Vega Telecom, передає Інтерфакс-Україна.

“Хочемо повідомити, що вже отримали відповідь на наш офіційний запит від “ВФ Україна”, в якому зазначено, що “твердження про укладання нашим товариством угоди щодо придбання корпоративних прав “Фарлеп-Інвест” передчасне і не відповідає дійсності”, – повідомила на своїй сторінці у Facebook державний уповноважений Антимонопольного комітету України (АМКУ) Марія Процишен.

І додала, що у відповіді “Vodafone Україна” також зазначається, що “компанія постійно здійснює вивчення ринку, в тому числі у сфері надання послуг у сфері широкосмугового доступу до мережі інтернет, фіксованого телефонного зв’язку, інтернет-телефонії тощо”.

“Таким чином, зараз немає ніяких підстав говорити про порушення закону України “Про захист економічної конкуренції”, зокрема здійснення вищевказаними компаніями концентрації без дозволу”, – підкреслила Марія Процишен.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація про можливу купівлю “Vodafone Україна” телекомунікаційної групи Vega. Тоді офіційного підтвердження від СКМ, що належить Рінату Ахметову, не було. В компанії лише зазначили, що не коментують гіпотетичних та угод, які ще не відбулися.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram