Новини
28 Серпня 2020
1 258

Стрімінговий сервіс Restream із засновниками з України залучив $50 мільйонів інвестицій

Серед клієнтів компанії — Microsoft і Cisco

Сервіс для трансляцій відео в соцмережах Restream, створений українцями Андрієм Суржинським та Олександром Худим, залучив $50 млн від американських венчурних фірм Insight Partners, Sapphire Ventures та інших інвесторів, повідомляє компанія.

Представники Insight Partners і Sapphire Ventures увійшли до ради директорів компанії. У скільки інвестори оцінили компанію, Restream не вказала.

Restream дозволяє користувачам транслювати відео на більш ніж 30 платформ, зокрема Facebook, Twitch, Twitter і YouTube. Також можна транслювати відео в кілька груп на одній платформі. Restream підтримує “мультічат” з користувачами на різних платформах, а також надає аналітику.

Серед клієнтів компанії — Microsoft, Cisco, Wargaming, Ubisoft та інші.

27 серпня компанія запустила сервіс Restream Studio, який дозволяє авторам брендувати відеотрансляції, підключати інших співрозмовників, використовувати інтерактивні елементи (посилання, чати).

Суржинський та Худа заснували Restream у 2015 р. в Україні. Головний офіс компанії знаходиться в США. За власними даними, у сервісу понад 2 млн авторів, понад 8 млн стрімів у місяць, відео отримують понад 750 млн переглядів на місяць по всьому світу. У 2018 р. компанія залучила $4,5 млн від фонду Silverton Partners.

Нагадаємо, український венчурний фонд Genesis Investments і литовський Iron Wolf Capital інвестували в SaaS-стартап RedTrack.io з аналізу та управління рекламними кампаніями $500 тис.

Як відомо, стартап ClassTag, який заснувала українка, залучив $5 млн інвестицій від американських компаній, серед яких AlleyCorp, Contour Ventures, Founder Collective, John Martinson, Newark Venture Partners, Smart Hub і TMT Investments.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram