Новини
28 Квітня 2021
715

Співзасновника стартапу з оцінкою у $2 мільярди звільнили за те, що він прийшов на нараду під ЛСД

Джастін Чжу пояснив, що пробував мікродозування як спосіб підвищити концентрацію уваги

Маркетинговий стартап із Сан-Франциско Iterable звільнив генерального директора і співзасновника Джастіна Чжу за порушення політики компанії. Чжу практикував мікродозинг як спосіб підвищити концентрацію. З’ясувалося, що він брав ЛСД перед робочою зустріччю у 2019 році, пише Bloomberg.

Джастін Чжу сказав, що експериментує, приймаючи обмежену кількість препарату, щоб посилити концентрацію уваги. В електронному листі співробітникам співзасновник Iterable Ендрю Боні пояснив, що звільнення Чжу було пов’язано з незгаданими порушеннями з “Керівництва для співробітників, політики та цінностей Iterable”.

Рада директорів замінила Чжу на Боні на посаді генерального директора. “Поведінка Чжу підірвала впевненість ради директорів у його здатності вести компанію вперед”, — додав Боні. Він також охарактеризував Чжу як “інноватора світового рівня і творчого мислителя”, чиє “бачення, креативність і пристрасть залишаться ключовою частиною нашої культури”.

За кілька тижнів до того, як правління Iterable звільнило Чжу, один із найбільших інвесторів компанії Index Ventures продав близько половини своєї частки на суму близько $92 млн інвестиційній фірмі Silver Lake Partners, повідомляє The Information. Угода відбулася через кілька тижнів після того, як стартап залучив понад $100 млн нового фінансування на чолі з Adams Street Partners за оцінкою в $2 млрд.

Хоча використання таких наркотиків, як ЛСД, залишається спірним, вони отримали визнання в деяких частинах Кремнієвої долини та в деяких медичних колах.

MDMA, відомий як екстазі, проходить III фазу тестування FDA (Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США) для лікування посттравматичного стресового розладу.

Компанія Iterable була заснована у 2013 році. Серед клієнтів — DoorDash і Zillow, а серед інвесторів — Index Ventures, Charles River Ventures і Viking Global Investors.

В Україні наркотики заборонені.

Раніше Investory News писали, що Стів Істербрук пішов з поста президента і генерального директора мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s через роман з підлеглою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram