Новини
2 Березня 2022
925

Росіянин СЕО Revolut Сторонський засудив військове вторгнення РФ на територію України

СТО та співзасновник проєкту Влад Яценко також критикує напад РФ на Україну

СЕО Revolut росіянин Микола Сторонський засудив військове вторгнення РФ на територію України. Відповідна заява Сторонського опублікована на сайті Revolut.

“Для мене, як і для багатьох, ідея війни між Росією та Україною не просто жахлива, у неї майже неможливо повірити. Ще минулого тижня я все ще був переконаний, що дипломатичне рішення буде досягнуто, і з повною недовірою та смутком дивився на насильство, яке було минулого тижня”, — заявив СЕО Revolut.

Також він додав, що співробітники компанії в Україні та Росії залишалися для нього пріоритетом.

Крім того, Revolut відкрив миттєві безкоштовні пожертвування для наших клієнтів у Британії, Литві, Ірландії, Польщі, Швейцарії, Португалії, Австрії, Болгарії та Сінгапурі. Пізніше до цього переліку додали ще 17 країн. За перші 24 години клієнти стартапу пожертвували понад £1 млн.

Сторонський додав, що кожна пожертва, зроблена на адресу Червоного Хреста України, буде підтримана Revolut.

За кожен фунт або євро, злотий або франк, пожертвуваний клієнтом Revolut протягом найближчих семи днів, жертвуватиме стільки ж, до £1,5 млн.

“Ця війна неправильна та абсолютно огидна. Це жахіття, я вражений його впливом, і я приєднуюсь до тих, хто в усьому світі закликає до негайного припинення бойових дій та прихильності до дипломатичних рішень. Жодна людина не повинна загинути у цьому безглуздому конфлікті”, – заявив Сторонський.

Також співзасновник та технічний директор Revolut українець Влад Яценко писав у Twitter, що Путін атакував мирну Україну, використовуючи підтекст “захисту” росіян.

“Я сподіваюся, більшість росіян зможуть нарешті побачити, що їхній президент один з найбільш нахабних брехунів в історії …”, — написав Яценко.

Нагадаємо, нобелівські лауреати висловили свою підтримку українському народу під час російської агресії, 159 представників підписали лист-звернення.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram