Новини
2 Квітня 2020
1 162

Президент агрокомпанії AgroGeneration Джон Шморгун пішов з компанії

Таке рішення може бути пов’язано з оптимізацією роботи агрохолдингу

Президент агрокомпанії AgroGeneration Джон Шморгун пішов у відставку. Замість нього на посаду призначений Сергій Булавін, який раніше займав позицію віцепрезидента компанії, повідомляє AgroPortal.ua з посиланням на власні джерела на ринку.

Видання зазначає, що таке рішення може бути пов’язано з оптимізацією роботи агрохолдингу.

Джон Шморгун перебував на посаді президента компанії з жовтня 2013 року – моменту, коли Harmelia й AgroGeneration завершили процес злиття. До цього він був президентом українського агрохолдингу Harmelia. У більш ранній період він відкрив представництво DuPont в Україні та керував ним протягом 6 років.

Сергій Булавін розпочав кар’єру в компанії у 2010 році. Має більш ніж 20 років досвіду в Private Equity і понад 8 років у великомасштабному сільському господарстві. У 2018 році закінчив навчання Lean SixSigma Black Belt. Тривалий час працював в акціонерної компанії SigmaBleyzer.

Нагадаємо, днями кадрові зміни сталися й в “Нафтогазі” – Андрій Фаворов покинув посаду директора з інтегрованого газового бізнесу НАК “Нафтогаз України”, а також залишив посаду тимчасово виконуючого обов’язки генерального директора АТ “Укргазвидобування”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram