Новини
12 Грудня 2019
948

Повністю електричний автомобіль від Ferrari очікується після 2025 року

Як стверджують у компанії, технологія акумуляторів ще недостатньо досконала

За словами генерального директора Луї Камільєрі, Ferrari випустить свою першу повністю електричну модель після 2025 р., оскільки технологія акумуляторів все ще потребує доопрацювання. Про це повідомляє Reuters.

Раніше Ferrari заявляла, що повністю електричний автомобіль буде запущений після того, як у 2022 р. буде завершено поточний промисловий план. Аналітики ж заявляють, що очікують електрокар не раніше 2023 р.

Камільєрі сказав, що Ferrari вивчає повністю електричний автомобіль Grand Tourer (GT), однак поки що дотримуватиметься гібридних автомобілів.

“Я припускаю, що електричне авто вийде після 2025 р. Технологія акумуляторів ще не досконала”, — заявив він.

“Існують ще істотні проблеми з точки зору автономії та швидкості перезаряджання. Ми розробляємо зараз такий. Але все це з’явиться після 2025 р. Не в короткостроковій перспективі”, — додав Луї Камільєрі.

Нагадаємо, німецький автовиробник BMW і китайська Great Wall Motor планують побудувати в Китаї завод з виробництва електромобілів BMW MINI та моделей Great Wall Motor. Будівництво заводу буде коштувати понад $700 млн.

Як відомо, General Motors та південнокорейська LG Chem заявили про створення спільного підприємства в Огайо з виробництва акумуляторів для електромобілів із загальним обсягом інвестицій в $2,3 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram