Новини
29 Листопада 2022
553

Porsche тестує електричний прототип 718 Boxster наступного покоління

Нинішнє покоління автомобілів 718 було представлене у 2016 році

Неподалік Штутгарта було помічено тестовий прототип майбутнього електромобіля Porsche 718 Boxster наступного покоління. У лінійці Porsche моделі 718 Cayman і Boxster є доступнішими версіями спортивних автомобілів, їх вартість починається приблизно з $60 тис., повідомляє electrek.

Очікується, що Porsche випустить версії наступного покоління у 2025 році. Наразі ж проводиться тестування автомобілів. І з огляду на агресивні плани автовиробника з електрифікації свого модельного ряду, наступне покоління буде повністю електричним.

Виявлений зразок Porsche 718 Boxster, зважаючи на все, оснащується електричною силовою установкою, але виконаний у корпусі тестового “мула”. У задній частині можна виявити вихлопну трубу, але звук прискорення автомобіля явно вказує на наявність електричного двигуна.

Враховуючи, що даний автомобіль є просто тестовим “мулом” для силової установки, поки що рано говорити про будь-який дизайн Porsche 718 Boxster. Наразі інженери перевіряють роботу електричних систем, а питаннями остаточного дизайну займуться пізніше.

Нагадаємо, компанія Toyota показала новий Prius 2023.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram