Новини
17 Травня 2021
973

NYT дізналася про інтерес Білла Гейтса до інших жінок під час шлюбу

Газета описала випадки, коли мільярдер пропонував спільне проведення часу жінкам

Фото: Flickr

Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс, перебуваючи в шлюбі, кілька разів намагався домогтися уваги жінок, які працюють на нього в компанії та благодійному фонді. Про це повідомляє видання The New York Times з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.

Так, у 2006 році мільярдер відвідав презентацію співробітниці Microsoft, після якої відправив жінці електронного листа із запрошенням на вечерю. У листі він запропонував у разі дискомфорту прикинутися, що “цього ніколи не було”.

Видання описує випадок, який нібито стався з ще однією жінкою, яка була співробітницею благодійного фонду. До неї Гейтс виявляв інтерес під час поїздки в Нью-Йорк. Вона розповіла, що на вечірці мільярдер запропонував їй повечеряти. Жінка розсміялася, щоб уникнути остаточної відповіді.

Всього шість нинішніх і колишніх співробітників Microsoft, благодійного фонду і фірми, що управляє статком Гейтса, зазначили, що такі інциденти створювали некомфортне робоче середовище.

Як стверджує видання, Гейтс прославився “незграбними” спробами виявити цікавість до жінок як на роботі, так і за її межами. При цьому деякі співробітники стверджували, що поведінка чоловіка не була загрозливою, він не чинив на жінок тиску і не ставив їм ультиматумів.

Білл і Мелінда оголосили про розлучення 3 травня. За даними видання TMZ, з проханням про розлучення в суд звернулася дружина мільярдера. Розлучення Гейтсів пов’язали з контактами чоловіка з мільйонером-педофілом Джеффрі Епштейном. Повідомлялося, що побоювання щодо причетності Епштейна до злочинної діяльності зародилися у Мелінди ще у 2013 році, після першої зустрічі пари з мільйонером.

Білл Гейтс познайомився з майбутньою дружиною на пресбрифінгу Microsoft у 1987 році. На той момент Мелінда Френч (дівоче прізвище) протягом декількох років працювала в компанії на посаді менеджера відділу продажів. У 1994 році пара одружилася. За 27 років шлюбу Білл і Мелінда виростили трьох дітей і створили фонд, що працює у всьому світі на благо здоров’я людей.

Що ділитимуть між собою Мелінда та Білл після розлучення, дізналися Investory News. Подробиці — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram