Новини
29 Серпня 2019
620

Няня на дві сім’ї: Британський стартап Koru Kids залучив $12,2 мільйона

Компанія допомагає батькам: сім’я економить, а няня при цьому отримує більше звичайного

Британський стартап Koru Kids, який допомагає знаходити няню та управляти доглядом за дітьми, залучив в раунді серії А £10 млн ($12,2 млн) на нове фінансування для розширення своєї платформи, повідомляє TechCrunch.

Раунд очолив Atomico, партнер Atomico Partner Niall Wass, який входить до ради директорів компанії. Також серед інвесторів – AlbionVC, Forward Partners, Samos, JamJar, Rocket Internet’s Global Founders Capita і 7Percent.

“Батьки потребують доступного з гнучким графіком нагляду за дітьми, щоб була можливість продовжувати свою кар’єру, але це дуже важко. Дитячі заклади закриваються рано, а батьки закінчують роботу то о 17:00, то о 22:00. Одного разу я усвідомила, що багато людей стикаються з одними й тими ж проблемами, і це дало мені стимул кинути свою роботу і створити Koru Kids”, – розповідає виданню засновник і генеральний директор Koru Kids Рейчел Карел.

Стартап допомагає батькам “ділитися” нянею, тому одна няня піклується про дітей з двох різних сімей водночас. Це знижує вартість для сім’ї, однак няні платять при цьому більше.

Діяльність компанії містить в собі агентства по заробітній платі, навчальні заклади, агентства пошуку та підбору няні та клуби після школи.

Також стартап виконує всі розрахунки по заробітній платі, пенсії, готує всі необхідні документи, підбирає і наймає нянь, при цьому використовуючи власне програмне забезпечення.

Модель доходу Koru Kids передбачає, що компанія бере комісію за годину. Рейчел Карел розповідає, що замість великих авансових платежів, які зазвичай стягує няня, компанія намагається узгодити інтереси стартапу з інтересами батьків, які використовують платформу.

Нагадаємо, новий індійський стартап Meesho залучив додаткове фінансування в розмірі $125 млн. Meesho — це торгова онлайн платформа, де продавцями в основному є домогосподарки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram