Новини
12 Серпня 2019
773

Стартап для домогосподарок Meesho отримав фінансування $125 млн

Серед інвесторів – Facebook, Sequoia та Shunwei Capital

Новий індійський стартап Meesho, який був заснований у Бангалорі, залучив додаткове фінансування в розмірі $125 млн. Засновники компанії зможуть створити глобальну програму, яка зможе вдосконалити сучасні послуги. Залучені кошти допоможуть їм розширити свій бізнес у рідній країні та додати ще 18 млн продавців, повідомляє TenchCrunch.

У раунді фінансування брали участь компанії Facebook, Sequoia, Shunwei Capital, Venture Highway та колишній головний виконавчий директор Vodafone Group Арун Сарін. Всього стартап вже залучив $190 млн.

Meesho – це торгова онлайн платформа, яка є сполучною ланкою між продавцями та покупцями в соціальних мережах, таких як WhatsApp, Facebook і Instagram. Засновники стартапу стверджують, що в їх мережі зареєстровано більш ніж 2 млн користувачів з 700 міст. Основні товари, які можна знайти в Meesho, це: одяг, побутова техніка й електроніка. Продавцями в додатку в основному є домогосподарки, адже 80% користувачів Meesho – жінки.

“Інвестиції також зміцнять мету Meesho по розширенню спільноти жінок-підприємців, які мріяли вести власний бізнес, але не мали коштів і досвіду для цього”, – підкреслили в компанії.

Нагадаємо, індійський фінтех-стартап Cred залучив $125 млн інвестицій. Оцінка компанії досягла $450-500 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram