Новини
1 Червня 2021
736

На український ринок виходить авіакомпанія із Саудівської Аравії Flynas

Раніше для здійснення перельоту потрібен був трансфер через Стамбул, Доху або Дубай

Авіакомпанія Flynas (Саудівська Аравія) виходить на український ринок з регулярними рейсами між Україною та Саудівською Аравією, пише Інтерфакс-Україна.

Як повідомляється на сторінці Міністерства інфраструктури України в Facebook, 31 травня відбулася зустріч міністра інфраструктури Олександра Кубракова та головного виконавчого директора Flynas Алмоганні Бандера.

“Кожне нове авіасполучення — це, перш за все, нові можливості для розвитку бізнесу, туризму та інтеграції України у світові ринки. Саме тому збільшення регулярних напрямків прямого авіасполучення — серед пріоритетів міністерства. Ми хочемо, щоб Україна стала великим міжнародним авіахабом, і такі кроки роблять нас ближче до цієї мети”, — зазначив Кубраков.

Раніше Україна не мала регулярного прямого авіасполучення з Саудівською Аравією. Для здійснення перельоту потрібен був трансфер через Стамбул, Доху або Дубай.

Flynas — провідний лоукостер Саудівської Аравії, з парком у 30 літаків. Авіакомпанія виконує понад 1,2 тис. рейсів щотижня 35 внутрішніми та міжнародними напрямками. Нещодавно авіаперевізник уклав угоду з Airbus про придбання 120 нових літаків загальною вартістю $8,6 млрд.

Тим часом Кабінет міністрів України заборонив білоруським літакам використовувати повітряний простір України з 00:00 29 травня. Тепер вони не зможуть використовувати територію країни як транзитну, а також сідати в аеропортах нашої країни.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram