Новини
25 Жовтня 2023
331

Corendon Airlines запроваджує місця тільки для дорослих

Такі місця займатимуть особи від 16 років

Авіакомпанія Corendon Airlines у листопаді запустить зону “тільки для дорослих” на рейсах між Амстердамом і карибським островом Кюрасао. Це перший європейський авіаперевізник, який вирішив надавати таку послугу.

Місця у цій зоні літака будуть доступні пасажирам від 16 років, повідомляє schengenvisainfo.com.

Corendon Airlines є першою турецькою авіакомпанією компанією, яка запровадила зону “тільки для дорослих”. Нововведення в авіакомпанії пояснюють прагненням задовольнити різноманітні потреби пасажирів.

Для дорослих пасажирів рейсів будуть виділені 93 місця. Щоб забронювати місце в зоні для дорослих, треба буде доплатити €45 в один кінець. Пасажирам, які хочуть подорожувати з додатковим місцем, в цій зоні місця XL пропонуватимуться за €100.

Засновник Corendon Атілай Услу зазначив, що такий підхід приносить користь і батькам, які подорожують з дітьми, оскільки вони можуть менше турбуватися про те, щоб не заважати іншим пасажирам.

Компанія вже пропонує готелі лише для дорослих у різних локаціях, включаючи Кюрасао, Бодрум в Туреччині та Ібіцу в Іспанії. Пропозиція спрямована на туристів, які шукають атмосферу відпочинку без дітей.

Місця в літаку в зоні без дітей пропонують також інші міжнародні авіакомпанії. Наприклад, AirAsia X забезпечує тиху зону на своїх далекомагістральних рейсах A330 виключно для пасажирів віком від 12 років. Так само сінгапурський лоукост-перевізник Scoot пропонує кабіни на своїх 787 рейсах, які доступні лише для мандрівників віком від 12 років.

Згідно з опитуванням 1500 дорослих американців, близько 60% погодилися, що зони лише для дорослих у літаках і поїздах це гарна ідея.

Раніше Investory News писали, що турецька Ozaltin допоможе відновити Каховську ГЕС.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram