Новини
23 Вересня 2022
418

В безвізові для росіян країни квитки подорожчали в десять разів

 Дотепер не зрозуміло, як довго триватиме період високих цін і ажіотажу

Вартість авіаквитків на найближчі дати в безвізові для громадян росії країни зросла в десять разів після того, як в країні-агресорці оголосили мобілізацію, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на портал TourDom і компанію Biletix.

Зокрема, вартість перельоту в Тель-Авів (Ізраїль) стартує від 378 тис. руб. (близько $6,3 тис.), в Дубай (ОАЕ) — від 373 тис. руб. (близько $6,2 тис.), в Астану (Казахстан) — від 134 тис. руб. (близько $2,24 тис.).

Згідно з даними сервісу, ціна за квитки в Стамбул (Туреччина) на найближчі дати зросла до 100 тис. руб. (близько $1,68 тис.), в Баку (Азербайджан) — до 115 тис. руб. (близько $1,92 тис.).

Найдешевше обійдуться авіаквитки в Єреван (Вірменія) — 65 тис. руб. (близько $1,1 тис.) і Ташкент (Узбекистан) — 60 тис. руб. (близько $1 тис.).

Представник компанії пояснив, що при аналізі враховувалися ціни як на прямі рейси, так і на стикувальні. “Вартість перельоту зросла приблизно в десять разів”, — додали в Biletix.

Як довго триватиме період високих цін і ажіотажу, дотепер не зрозуміло. Фахівці вважають, що більш низькі тарифи варто чекати лише в другій половині жовтня. “Подібний ажіотажний попит на авіаквитки ми бачили в лютому-березні цього року”, — додав експерт сервісу.

Нагадаємо, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес вважає, що указ президента рф володимира путіна про часткову мобілізацію свідчить про поразку росії у війні з Україною.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram