Новини
19 Жовтня 2020
983

Mazda стала партнером української кіберспортивної команди HellRaisers

Така колаборація стала першою в Україні інтеграцією автомобільного бренду в контент кіберспортивної команди

Кіберспортивна організація HellRaisers розпочала співпрацю з офіційним дистриб’ютором та імпортером бренду MAZDA в Україні, компанією ДП “АВТО Інтернешнл”. Такого роду колаборація стала першою в Україні інтеграцією автомобільного бренду в контент кіберспортивної команди, про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

“У рамках проєкту передбачається ряд проявів бренду MAZDA в медіа активностях кіберспортивної організації – випуск спільних відеороликів, проєкти з лідерами думок автомобільної й кіберспортивної сфер, інтеграція в турніри”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що співпраця з клубом є способом комунікації з молодою аудиторією вболівальників, чиї звички споживання медіаконтенту мають відмінні риси.

За словами Тетяни Шеремет, керівника напрямку маркетингу та PR офіційного імпортера MAZDA в Україні, на відміну від міжнародної практики, в Україні ще жоден автомобільний бренд не співпрацював з кіберспортивною організацією.

“Для українського дистриб’ютора бренду це унікальний проєкт і ми раді, що наш бренд став першим автомобільним партнером і другом кіберспортивної команди в Україні”, – наголосила вона.

Своєю чергою менеджер з розвитку HellRaisers Тетяна Кузьменко додала, що кіберспорт – це частина нової реальності, про що доводять понад 1,67 млн. українських фанатів. “Ми хочемо не просто показати партнерство логотипом на наших каналах і на формі, а створити дійсно якісний і цікавий проєкт”, – зазначила вона.

Наразі разом зі зростанням кількості глядачів збільшується і світовий обсяг інвестицій в кіберспорт. За даними Deloitte, з 2017 по 2018-й він збільшився на 83,7%: з $1,5 млрд до $4,5 млрд.

HellRaisers – організацію створено 9 березня 2014 року з кращих гравців пострадянського простору, що мають всесвітню популярність в Counter-Strike.

Раніше Investory News писали, що в Україні професійну гру в комп’ютерні ігри (кіберспорт) визнали офіційним видом спорту.

Згідно із щорічним звітом Global Esports Market Report 2020 від Newzoo, обсяг доходів, який принесе світова кіберспортивна індустрія цього року сягне $1,1 млрд.

Про те, як кіберспорт перетворився в один із видів спорту та доходу можна прочитати в матеріалі Investory News “ТОП-10 найбільших призових фондів в історії кіберспорту”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram