Новини
21 Лютого 2019
822

Ден Шульман, PayPal: Ринок цифрових платежів досягне $100 трлн

Цифрові технології активно розвивають фінансові ринки

Генеральний директор PayPal Ден Шульман прогнозує зростання обороту ринку цифрових платежів до $100 трлн завдяки швидкому розвитку цифрових технологій, повідомляє CNBC з посиланням на інтерв’ю з генеральним директором PayPal .

“Ринок у $100 трлн може бути, – впевнений пан Шульман. – Це свого роду загальний регульований ринок – ми граємо на ньому. И займаємо близько 1-2%”.

Оскільки популярний сервіс мобільних платежів PayPal Venmo співпрацює з великою кількістю компаній, немає причин для зменшення обсягу платежів чи уповільнення роботи. Ден Шульман зазначив, що кількість платежів, оброблених на платформі, зросла на 80% за останній квартал 2018-го. Цього року компанія зможе обробити транзакції на суму понад $100 млрд.

“Ми живемо в просторі цифрової комерції. У цифровій комерції спостерігається вибух, і ми рухаємося на цій хвилі. Все дуже позитивно”, – говорить він.

Venmo мала на меті встановити партнерські відносини з компаніями багатьох галузей для покращення сервісу клієнтів. Компанія вже працює з такими брендами, як Facebook, Alphabet’s Google, Microsoft і Alibaba.

“Ми постійно шукаємо нові технології задля покращення сервісу клієнтів. Станом на 19 лютого PayPal мав ринкову капіталізацію близько $111 млрд”, – зазначив генеральний директор.

За словами Шульмана, PayPal виходить на ринки всього світу. Азія, а особливо Індія, Китай та Японія, є одним з найбільш швидкозростаючих регіонів серед клієнтів. Побудова відносин з онлайн-ринками, такими як Amazon і Alibaba, що зростаюсь щорічно на 40%, є ключовою стратегією компанії.

Ден Шульман нагадав, що акції PayPal за останні 12 місяців виросли на 21%, з початку 2019 р. – на 13%.

Нагадаємо, японська e-commerce компанія Rakuten планує реалізувати підтримку криптовалют в оновленій версії свого додатку Rakuten Pay.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram