Новини
19 Лютого 2019
977

Rakuten випускає платіжний додаток з підтримкою криптовалют

Також у новій версії програми буде реалізована підтримка карт Edy та оплата за QR-кодом

Японська e-commerce компанія Rakuten планує реалізувати підтримку криптовалют в оновленій версії свого додатку Rakuten Pay, яку презентує 18 березня, повідомляється у фінансовому звіті компанії.

Крім того, додаток буде підтримувати усі платіжні рішення, вбудовані в одну платформу. Також у новій версії Rakuten Pay буде реалізована підтримка карт Edy та оплата за QR-кодом.

Варто відзначити, що Rakuten приймає платежі у біткоінах через свій американський портал Rakuten.com з березня 2015 р.

У січні компанія повідомила, що куплена на початку 2018 р. криптовалютна біржа Everybody’s Bitcoin вартістю $2,4 млн була включена у новий платіжний підрозділ. Представники Rakuten заявили, що розглядають можливість приєднання до індустрії криптовалютної торгівлі, оскільки вони впевнені у значимості таких платежів в електронній комерції і оффлайн-ритейлі, а також у якості тимчасових платежів в майбутньому.

Зазначимо, що станом на 19 лютого, ціна біткоіну (Bitcoin) зросла до $3923,58. Також зростає курс і інших популярних криптовалют. Зокрема, XRP (XRP/USD) виріс на 4,96% до $0,324, Ethereum (ETH/USD) подорожчав до $147,4.

Нагадаємо, нещодавно американський банк JPMorgan заявив, що створює власну криптовалюту.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram