Новини
21 Листопада 2019
994

Велика угода: PayPal купує дисконтний сервіс Honey за $4 мільярди

Ця угода стала найбільшим придбанням в історії PayPal

Платіжна компанія PayPal купує за $4 млрд онлайн-сервіс Honey, який допомагає людям економити на покупках, порівнюючи ціни на товари та послуги в інтернет-магазинах. Про це повідомляється на сайті компанії.

PayPal вважає, що поєднання її розвиненої платіжної мережі та популярних сервісів Honey дозволить збільшити продажі інтернет-магазинів, що буде вигідно як для споживачів, так і для обох компаній.

“Honey надає широкий спектр послуг для спрощення процесу здійснення покупок, одночасно роблячи його більш доступним і корисним”, — пояснив президент і виконавчий директор PayPal Ден Шульман.

Він також підкреслив, що угода дозволить компанії “відігравати вагомішу роль в повсякденному житті наших споживачів”.

Після закриття угоди штаб-квартира Honey залишиться в Лос-Анджелесі (Каліфорнія). Співзасновники сервісу Джорд Руан та Райан Хадсон продовжать очолювати команду Honey.

Стартап Honey був створений у 2012 р. У 2018 р. увійшов до складеного Forbes списку 25 стартапів, оцінка яких скоро може досягти $1 млрд. Сьогодні щомісячна аудиторія активних користувачів Honey наближається до 17 млн ​​осіб.

Сервіс співпрацює з 30 тис. інтернет-рітейлерами. У прес-релізі PayPal підкреслюється, що у 2018 р. Honey допоміг мільйонам людей отримати знижки на загальну суму, що перевищує $1 млрд.

Купівля Honey за $4 млрд стала найбільшим придбанням в історії PayPal. У травні 2018 р. компанія купила шведський стартап iZettle за $2,2 млрд.

Нагадаємо, генеральний директор PayPal Ден Шульман прогнозує зростання обороту ринку цифрових платежів до $100 трлн завдяки швидкому розвитку цифрових технологій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram