Новини
21 Серпня 2020
1 095

“Яблуко розбрату”: Fortnite на фоні конфлікту з Apple проведе турнір

А через кілька днів учасники спільноти Fortnite вже більше не зможуть грати разом

Фото: Alamy

Epic Games опублікувала анонс турніру в Fortnite, на якому буде розігруватися, зокрема, скін “Яблуко розбрату”. Змагання пройде 23 серпня на фоні того, як Apple видалила Fortnite з App Store.

“Через кілька днів учасники спільноти Fortnite більше не зможуть грати разом. Apple видалила Fortnite з App Store, позбавивши користувачів можливості оновлювати гру. Власники пристроїв з iOS втратять доступ до Fortnite!”, — йдеться в анонсі.

Поки турнір буде йти, гравці зможуть взяти в ньому участь, вибравши “Чемпіонат #FreeFortnite” в списку ігрових режимів. Протягом чотирьох годин учасники чемпіонату #FreeFortnite будуть вести боротьбу за призи, при цьому можна буде взяти участь в одиночних боях у 12 матчах максимум.


Очки будуть нараховуватися наступним чином:

• Час у грі: 1 очко за кожні 3 хвилини, проведені на острові “Королівської битви”.

• Усунення: 1 очко за кожне усунення.

• Королівська перемога: 10 очок за кожну королівську перемогу.

Як нагорода гравців чекає екіпірування, сувеніри та ігрове обладнання, серед яких — ноутбуки, ігрові консолі та смартфони — PlayStation 4 Pro, Samsung Galaxy Tab S7, Xbox One X й інші.

Зокрема, гравці з усіх регіонів, які набрали 10 очок, отримають екіпіровку “Яблука розбрату”. Кращі гравці з усіх регіонів (всього 20 тис. осіб) отримають кепку #FreeFortnite, причому в реальному житті.

Нагадаємо, 13 серпня компанія-розробник Epic Games запустила в мобільній версії гри Fortnite функцію оплати внутрішньо ігрових покупок через систему Epic — в обхід App Store і Google Play. За допомогою Epic Direct компанія могла не платити 30% комісії Google та Apple з кожної транзакції.

Як відомо, Epic Games готується залучити фінансування в розмірі $750 млн. Її ринкова вартість за результатами угоди може досягти $17 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram