Новини
17 Листопада 2023
428

Lego випустив конструктори присвячені українським памʼяткам

Ініціатива призначена для сбору коштів на відновлення України

На платформі United24 стартував розіграш моделей визначних пам’яток України від Lego Creators, всі кошти від якого направлять на відновлення будинків у Київській області, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Запускаємо ініціативу #LEGOwithUKRAINE для відновлення України. Разом з United24 об’єднуємо творців Lego з усього світу заради спільної мети. Топові розробники конструкторів допоможуть створити Lego-моделі визначних українських пам’яток, щоб зібрати кошти на відбудову України”, — йдеться в повідомленні.

Наразі вже готові перші моделі в лімітованій кількості — Україна-Мати, кримське Ластівчине гніздо та маріупольська стара водонапірна вежа.

Купити набори конструкторів неможливо. Лише виграти за пожертву від $24 через United24. Усі кошти спрямують на відновлення будинків у Київській області.

Крім цього, до ініціативи може долучитись кожен, створюючи інші українські памʼятки з Lego та публікуючи їх за хештегом #LEGOwithUKRAINE. Наступний дроп благодійних конструкторів планують випустити вже навесні 2024 року.

Раніше Investory News писали, що United24 зібрала пів мільярда доларів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram