Новини
8 Жовтня 2020
718

Встановили рекорд: У третьому кварталі на Twitch було завантажено 206 мільйонів годин контенту

У результаті відеоплатформа зайняла 91% ринку стрімінгу

У третьому кварталі 2020 року на частку Twitch припало 91% ринку потокового стрімінгу відео, про це йдеться у звіті аналітичних компаній Streamlabs і Stream Hatchet.

Зазначається, що всього було переглянуто 4,7 млрд годин відео на Twitch, що на 8% менше, ніж у другому – тоді через самоізоляцію на фоні коронавірусу люди більше дивилися трансляції ігор в інтернеті.

Всього на відеоплатформу було завантажено 206 млн годин контенту – це новий рекорд і на 96% більше, ніж у попередньому кварталі.

Зазначається, що у третьому кварталі на частку Facebook Gaming припадало 3,4% годин трансляцій, а на YouTube Gaming – 5,5%. “Загалом, у YouTube Gaming найбільша динаміка зростання за кількістю переглядів: у третьому кварталі люди подивилися на 155 млн годин стрімінгу більше, ніж у попередньому”, – йдеться у дослідженні.

Перегляди на Facebook Gaming збільшилися на 71 млн годин, а на Twitch – знизилися на 377 млн.

Додається, що у липні 2020 року Microsoft закрила стрімінговий сервіс Mixer – він не зміг досягти необхідних масштабів для конкуренції з Twitch й іншими сервісами. “До закриття на частку Mixer доводилося 14% годин відеострімінгу. Компанія автоматично перенаправила всіх користувачів на Facebook Gaming”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно сервіс для трансляцій відео в соцмережах Restream, створений українцями Андрієм Суржинським та Олександром Худим, залучив $50 млн від американських венчурних фірм Insight Partners, Sapphire Ventures та інших інвесторів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram