Новини
26 Серпня 2021
677

Netflix анонсував першу віртуальну конференцію для фанатів під назвою “Тудум”

Це фірмовий звук у заставці Netflix, з якої починаються всі проєкти компанії

Netflix 25 вересня проведе віртуальну конференцію для шанувальників, йдеться в повідомленні на сайті компанії. Конференція отримала назву “Тудум” — такий звук лунає в заставці Netflix, яка передує всім проєктам платформи.

У конференції візьмуть участь зірки й творці 70 серіалів і фільмів, які доступні на Netflix. У ролику, присвяченому анонсу конференції, з’явилися зокрема й актори Дуейн “Скеля” Джонсон, Кріс Хемсворт, Генрі Кавілл та Ідріс Ельба.

“Це наш перший “Тудум”-захід, і наша мета проста: розважити й висловити повагу шанувальникам Netflix у всьому світі”, — написала компанія.

На конференції розкажуть новини про проєкти Netflix і покажуть їх перші фрагменти, трейлери та ексклюзивні кліпи під час інтерактивних панелей, на яких якраз виступлять актори.

Трансляцію проведуть на каналах Netflix в YouTube, а також у Twitter і Twitch. Запланований час — три години. Згідно з анонсом Netflix, увагу на конференції приділять зокрема й таким успішним проєктам, як “Дуже дивні справи”, “Бріджертон” і “Відьмак”. Перед шоу будуть спеціальні включення, присвячені корейським та індійським серіалам, а також аніме-проєктам.

Трансляція заходу розпочнеться 25 вересня о 19:00 за київським часом.

Netflix — не перший стримінг, який вирішив провести онлайн-конференцію під час пандемії, зазначив TechCrunch. Так, у травні Disney+ проводив захід на честь національного дня стримінгу. Такі заходи стали новим способом для компаній продемонструвати свій оригінальний контент, який минулі роки вони показували на різних фанатських заходах. У червні сам Netflix проводив Geeked Week — захід, присвячений науково-фантастичним і фантастичним проєктам компанії.

Netflix — лідер відеостримінгу за кількістю передплатників, однак його зростання сповільнилося. У квітні Netflix перестав бути лідером з приросту нових передплатників у США, поступившись HBO Max.

Свої стримінгові сервіси з оригінальним контентом є у Disney та Apple. У липні Bloomberg з посиланням на джерело повідомило, що Netflix у 2022 році додасть на свою платформу відеоігри. У тому ж місяці сама компанія заявила інвесторам, що має намір додати до підписки мобільні ігри, які будуть доступні нарівні з фільмами та серіалами по тій самій ціні.

Нагадаємо, Netflix об’єднався з британським брендом Malone Souliers, щоб створити колекцію чоловічого та жіночого взуття. Вона надихнулася найпопулярнішим серіалом “Бріджертон”, дія якого відбувається на початку XIX ст.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram