Новини
23 Серпня 2021
969

Netflix випустить колекцію взуття за мотивами серіалу “Бріджертон”

У колекцію увійдуть 15 чоловічих і жіночих моделей

Netflix об’єднався з британським брендом Malone Souliers, щоб створити колекцію чоловічого та жіночого взуття. Вона надихнулася найпопулярнішим серіалом “Бріджертон”, дія якого відбувається на початку XIX ст., пише WWD.

“Я велика шанувальниця “Бріджертон”, — зізналася засновниця і креативний директор Malone Souliers Мері Еліс Мелоун в розмові з WWD. — Серіал звертається до минулого з революційним і захопленим почуттям, а я рівно так само підходжу до виготовлення взуття. Це партнерство було захопливим з точки зору дизайну і дозволило нам відчути пишність і безсоромну велич моди епохи Регентства”.

У колекцію увійдуть 15 моделей — чоловічих і жіночих, — присвячених стилю героїв серіалу. Вона надійде в продаж у 2022 році. Взуття буде коштувати приблизно $450-600.

Це не перше подібне співробітництво для Netflix — в червні 2021 року стримінговий сервіс і Лувр випустили колекцію одягу за мотивами серіалу “Люпен”.

Серіал “Бріджертон”, дія якого розгортається в альтернативній Великій Британії початку XIX ст., розповідає історію восьми братів і сестер із впливової родини. В основу серіалу ліг роман Джулії Квін “Герцог і я”. Перший сезон вийшов наприкінці 2020 року і був настільки успішний, що Netflix продовжив серіал ще на три сезони.

Нагадаємо, Netflix запускає для батьків email-розсилку з рекомендаціями, розмальовками з улюбленими героями, а також списками тем, що цікавлять дитину.

А от Apple планує орендувати велику виробничу площадку в Лос-Анджелесі й створити власний центр для знімання серіалів і фільмів. Розважальний контент дозволить стримінговому сервісу Apple TV + успішно конкурувати з Netflix і Amazon.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram