Новини
29 Березня 2019
1 447

Віртуальний бізнес: Найкращі ігри 2019

Хто заробляє на азарті та чого очікувати цього року

The Telegraph створили список найпопулярніших ігор 2019 року. У переліку є декілька претендентів на зірковий титул «кращі ігри».

Nintendo Labo VR kit

Проект покликаний познайомити юних користувачів Nintendo Switch та їх батьків з віртуальною реальністю базового рівня. Ігри для VR-комплекту були спроектовані таким чином, щоб в них було цікаво грати не тільки одному, але і в компанії.

Цього разу японський ігровий гігант не використовував дорогий комплект – створити окуляри віртуальної реальності можна з картону, вставити всередину комутатор і прикріпити безліч Toy-Cons, щоб отримати індивідуальні враження.

Дата виходу – 12 квітня. Платформа – Switch.

Mortal Kombat 11

Нова 11 частина знаменитої серії файтинга призначена для любителів мультяшної крові та гіпер-насильства. Має багато нових і старих знайомих бійців, багатьох з яких гравці знають більше 20 років.

Дата виходу – 23 квітня. Платформи – PS4, Xbox One, Switch, PC.

Days Gone

Гравець перенесеться в постапокаліптичний світ, повний “божевільних” (зомбі). І переториться в байкера Диякона Сент-Джона. Гра схожа на The Last of Us в стилі Walking Dead і Sons of Anarchy.

Дата виходу – 26 квітня. Платформа – PS4.

Rage 2

Творцям гри вдалося зробити ідеальними бої у відкритому світі. Шутер від Id Software і Avalanche обіцяє буде чудовим. Постапокаліптична естетика гри змінилася тільки на краще.

Дата виходу – 14 травня. Платформи – PS4, Xbox One, PC.

A Plague Tale: Innocence

Похмура і водночас захоплююча пригода від Asobo пертворить вас у молоду жінку Амісу, яка хоче і намагається пережити Велику Чуму і інквізицію у Франції 1349 року. ЇЇ разом з братом Гюго потрібно перевести повз охоронців і щурів, що заполонили їхнє село.

Дата виходу – 14 травня. Платформи – PS4, Xbox One, PC.

Team Sonic Racing

Це остання частина гри із серії картингових гонок Sonic. Порадує пошановувачів одиночних перегонів, позбавивши їх хаосу від великої кількості гравців.

Дата виходу – 21 травня. Платформы – PS4, Xbox One, Switch, PC

Total War: Three Kingdoms

Creative Assembly представляє дванадцяту основну частину у відомій серії стратегій в реальному часі. Цього разу ви – полководець в епоху Трьох Королівств, які прагнуть привести свою фракцію до слави у ворожому і розділеному Китаї.

Гравець зможе управяти арміями, налагоджувати особливі зв’язки і відносини, які допоможуть на шляху до перемоги.

Дата виходу – 23 травня. Платформа – PC.

Judgment

Офіційний трилер Sega про Yakuza потрапив в заголовки газет, коли один з “акторів” П’єр Таки, був заарештований в Японії за звинуваченням у вживанні кокаїну. Арешт означав, що продажі гри були заморожені в цій країні, але на Заході гру випустять в червні.

Дата виходу – 25 червня. Платформа – PS4.

Super Mario Maker 2

Це продовження чудового Super Mario от Wii U, що дозволяє створювати власні рівні 2D-платформи й ділитися ними в Інтернеті. Гра має деякі покращені інструменти для створення рівнів.

Дата виходу – червень. Платформа – Switch.

Fire Emblem: Three Houses

Довгоочікуваний дебют Fire Emblem on Switch з аніме-надихаючою стратегією, що захватила весь Хогвартс після вашого приєднання до академії. Там ви зможете відточити свої навики на полі бою.

Дата виходу – 26 липня. Платформа – Switch.

Wolfenstein: Youngblood

MachineGames оживив серію Wolfenstein “миробудівництвом”, персонажами і стріляниною. Після зникнення тата двох близнючок в альтернативному 1980 році, в якому нацисти виграли війну, дівчата відправляються в Париж, щоб знайти його і допомогти звільнити Францію від правління Третього рейху.

Дата виходу – 2019. Платформи – PS4, Xbox One, PC.

Control

Після захоплюючого, але помилкового експерименту з Quantum Break фінські розробники Remedy Software повернулися до своєї кращої роботи з Control. Дія – пригода відбувається в рамках Федерального бюро контролю, таємничого хмарочоса, в якому – феномен реальності.

Дата виходу – 27 серпня. Платформи – PS4, Xbox One, PC

Shenmue 3

Цього року нарешті виходить третій розділ полювання Ре Хазукі на вбивцю свого батька. Існує небезпека, що Shenmue може бути трохи застарілою, але якщо грі буде притаманний той же шарм, то вона гідна зайняти місце серед кращих.

Дата виходу – 27 серпня. Платформи – PS4, PC.

Animal Crossing

Nintendo дражнив любителів оголошенням Animal Crossing для Switch. Гравці будуть схвильовані неминучим поверненням Ізабель, Ейса і злого втіленого Тома Нука .

Дата виходу – 2019 рік. Платформа – Switch.

Afterparty

У наступній грі від творців блискучої підліткової драми Oxenfree є двоє приятелів, які намагаються вирватися з пекла, випередивши сатану. Гра виглядає неймовірно.

Дата виходу – 2019 рік. Платформи – TBC.

Beyond A Steel Sky

25 років довелося чекати продовження класичного кіберпанку від Revolution – Beneath A Steel Sky. Роберт Фостер повертається в Юніон-Сіті.

Творець Чарльз Сесіл каже, що Revolution прагнули написати “сучасний день 1984 року”, відправивши вас в світ, контрольований ІІ.

Дата виходу – TBC. Платформи – Apple Arcade, PC, консолі.

Dreams

Минуло багато часу, але розробник LittleBigPlanet Media Molecule повинен остаточно показати себе в 2019 році. Це незвичайний, всебічний інструмент для створення чого завгодно, від ігрових рівнів до художніх інсталяцій.

Дата виходу – 2019 рік. Платформа – PS4.

Gears 5

Новий герой з новим ім’ям – жінка Кейт Діас. Після того, як розробник взяв на себе управління Fortnite, йому вдалося привнести у гру певну кількість персонажів. Фанатам цікаво буде побачити, що чекає їх в наступній частині.

Дата виходу – 2019 рік. Платформа – Xbox One, PC.

Luigi’s Mansion 3

Серія ігор Luigi’s – одна з кращих в Nintendo. Luigi’s Mansion 2 була особливо яскравою, поєднувала в собі унікальну сутичку з примарами. Є багато причин, щоб чекати вихід нової частини.

Дата виходу – 2019 рік. Платформа – Switch.

Ori and the Will of the Wisps

Ori від Moon Studio може здатися милою і чарівною інді-грою, але оригінальна гра була неймовірно складним завданням. Це продовження наслідує ту ж формулу, що і Орі, яка пробирається через красивий, але ворожий нібелевський ліс.

Дата виходу – 2019. Платформи – Xbox One, PC.

Psychonauts 2

Ніхто не думав, що після успішної кампанії краудфандінга – Psychonauts 2 відбудеться повернення відомого платформера Double. Студія розробників, очолювана Тімом Шафером, довгий час хвалилася за характерну роботу, яка була підтверджена приголомшливим світоглядом і гумором Psychonauts.

Дата виходу – 2019 рік. Платформи – PS4, Xbox One, PC.

Sayonara: Wild Hearts

Wild Hearts – приголомшлива “поп-альбом-відеогра”, для якої шведський розробник Simogo розробив чудовий Device 6 і Year Walk. Sayonara: Wild Hearts – це відступ від цих оповідних ігор. Simogo вже випустив чудові Beat Sneak Bandit, засновані на музиці.

Дата виходу – 2019 рік. Платформа – Switch.

The Outer Worlds

The Outer Worlds – розробка  в стилі наукової фантастики 50-х. Obsidian мають легендарну історію створення унікальних поворотів і прекрасного оповідання в своїх іграх.

Дата виходу – 2019 рік. Платформи – PS4, Xbox One, PC.

Раніше Investory News повідомляли, хто з виробників гаджетів та розробників ігор заробляють найбільше.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram