Новини
10 Квітня 2019
1 120

В Україні відкриється перша венчурна школа для бізнес-ангелів

Тепер українські стартапи матимуть змогу професійно підготуватися до виходу на міжнародний ринок

Міжнародний акселератор Sector X Acceleration Platform на базі інноваційного парку UNIT City (який допомагає стартапам із України та Східної Європи вийти на міжнародний ринок, зокрема, на ринки Європи та США) запускають в Україні першу венчурну школу для потенційних бізнес-ангелів та венчурних капіталістів.

Мета проекту – розвинути екосистему стартапів та інновацій в Україні, повідомляється у прес-релізі компанії.

“Щоб навчити нове покоління інвесторів ранніх стадій та наблизити інвесткультуру в Україні до європейської та американської, запрошено найкращих бізнес-ангелів з Європи та США”, – йдеться у повідомленні.

Своїм досвідом поділяться член Європейської та фінської мережі бізнес-ангелів Хеіккі Раутайокі з Фінляндії, партнерка Capital A Partners Анет Нордваль (Швеція), партнер Opencircle Capital у Литві та Science Ventures Denmark у Данії Єнс Дамсгаард (Данія, Литва), засновник інвестиційної компанії Aboa Advest Тімо Кетонен (Фінляндія) та спеціальний гість – партнер Micro Venture Capital Fund у 500 Startups Марвін Ляо (США).

Нагадаємо, незабаром у Києві та Харкові відкриються Інноваційні бізнес Інкубатори “Еō Business Incubator”. Мета інкубаторів – розвиток та глобалізація українських high-tech стартапів (на етапі Pre-seed та Seed).

Раніше Investory News писали, українські стартапи за рік отримали $290 млн – в країні нарахували майже 185 тис. розробників програмного забезпечення.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram