Соцмережі
3 Квітня 2019
910

Роман Греба: USAID підтримує українські стартапи

Про програму «Конкурентноспроможна економіка України» з бюджетом $12,5 млн для стартапів

Друзі, є гарна новина! Україна та наші американські партнери будуть опікуватися Українськими стартапами. Це коли люди придумують щось принципово нове, а інші люди з досвідом допомагають їм втілити ці ідеї та винаходи в реальне життя. І почати на цьому заробляти.
Це стало можливим завдяки підтримки USAID (Агенція з розвитку США) в рамках програми «Конкурентноспроможна економіка України» із загальним бюджетом 12.5 млн.$. Парнерами проекту стануть Американський дім в Україні та Корнельський університет (США)
Незабаром у Києві та Харкові відкриються Інноваційні бізнес Інкубатори «Еō Business Incubator». Мета інкубаторів – розвиток та глобалізація українських high-tech стартапів (на етапі Pre-seed та Seed).
«Еō Business Incubator» розпочне свою діяльність в Києві на базі Американського дому. В подальшому робота Інкубатора буде здійснюватися на базі спеціального належно обладнаного open-space приміщення одного з університетів міста Києва.
Я ж разом із Головою місії USAID в Україні – Susan Fritz, Керівником проекту – Charles Whitehead долучився до церемонії представлення цього безпрецендентного проекту.
Завдяки об’єднанню зусиль та інноваціям – Україна Переможе!

Друзі, є гарна новина! Україна та наші американські партнери будуть опікуватися Українськими стартапами. Це коли люди…

Опубліковано Романом Гребою Вівторок, 2 квітня 2019 р.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram