Новини
3 Вересня 2020
1 101

Український венчурний фонд Pragmatech Ventures інвестував у HR-сервіс

Кошти підуть зокрема на підготовку продуктів сервісу Hurma System до виходу на міжнародні ринки

Венчурний фонд Pragmatech Ventures інвестував в компанію Hurma System у галузі автоматизації HR, повідомляє AIN.UA.

Це перша угода Pragmatech Ventures. Суму не розголошують, проте середній чек фонду заявлений у діапазоні від $500 тис. до $2 млн. Інвестиція в Hurma System проведена в раунді А.

Капітал направлять на те, щоб прискорити розвиток системи управління HR-процесами та рекрутінгом, а також підготувати продукти Hurma System до виходу на міжнародні ринки.

Hurma System — це український HR Tech-продукт від компанії HRM/HRIS (Human Resource Management / Human Resources Information System), запущений у вересні 2018 р.

Система автоматизує HR та рекрутингові процеси компаній, а також управління цілями (OKR) і ефективністю співробітників. Таким чином, Hurma System спрощує роботу фахівців з персоналу.

Станом на серпень 2020 р. серед клієнтів Hurma System — понад 500 компаній з більш ніж 60 тис. користувачів. У їх числі Banda Agency, Aimbulance, HYS Enterprise, Cleveroad, Sendpulse, Hubber, Yalantis, а також ряд державних підприємств, серед яких Фонд держмайна України.

Pragmatech Ventures — венчурний фонд, що інвестує в B2B SaaS проекти на ранніх стадіях розвитку, орієнтований на стартапи Центральної та Східної Європи в напрямку Enterprise Software. У пріоритеті: HR Tech, Bio Tech, Property Tech, Marketplaces & Market Networks.

До складу Pragmatech входить також і стартап-студія Pragmatech Studio, яка генерує та валідує нові бізнес-ідеї, збираючи навколо них команди підприємців.

Нагадаємо, Facebook наймає досвідчених інвесторів, які очолять новий “багатомільйонний” венчурний фонд. Компанія вже навіть знайшла “керівника з інвестицій” — ним став Шабіх Різві з Google.

Раніше Head of HR компанії EY в Україні Марина Захар’їна розповіла Investory News про мотивацію працівників, розмежування особистого й професійного, склянку води з лимоном та руйнування стереотипів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram