Новини
2 Серпня 2019
1 514

У Luxoft Ukraine новий директор

Віталій Кармазінський замінить на посаді Олександру Альхімович, яка йде у декретну відпустку

Новий керуючий буде зосереджений на операційній діяльності, розвитку управлінської команди, а також посиленні позиції Luxoft на ринку, повідомляє прес-служба компанії.

Олександра Альхімович, яка обіймала посаду керуючого директора з 2016 року, продовжить роботу у компанії, поєднуючи її з декретною відпусткою, та займатиметься питаннями законодавчих та регуляторних ініціатив для ринку інформаційних технологій України. Крім того, Олександра у ролі співголови IT-комітету Американської торговельної палати сприятиме встановленню ефективного діалогу між IT-індустрією та урядом.

Віталій Кармазінський має більше 20 років управлінського досвіду в розробці та впровадженні технологічних рішень для найбільших світових та українських компаній фінансового, телекомунікаційного та транспортного бізнесів.

Останні 10 років в Luxoft він успішно очолював один з найбільших центрів розробки у фінансовій лінійці бізнесу компанії, де працював з лідерами галузі на багатьох ринках світу. Має досвід роботи у венчурному бізнесі, глибокі знання сучасних методологій IT-виробництва та управління великими розподіленими командами. Пройшов навчання в Гарвардському університеті, отримав сертифікат від Інституту управління проектами.

Нагадаємо, що компанія DXC Technology нещодавно остаточно поглинула Luxoft. Як розказала Олександра Альхімович в ексклюзивному інтерв’ю Investory News, “Luxoft залишається зі своїм брендом і самостійною операційною діяльністю. Але ми станемо частиною великої компанії, частиною сім’ї DXC. Що стосується змін, то бізнес йтиме як йшов і раніше”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram