Новини
6 Жовтня 2020
1 074

Володимир Зеленський призначив нового керівника “Укроборонпрому”

Виконувачем обов’язки гендиректора концерну став Ігор Фоменко

Фото: Укроборонпром

Президент України Володимир Зеленський своїми указами — №422/2020 і №423/2020 — від 6 жовтня звільнив Айвараса Абромавичуса з посади гендиректора “Укроборонпрому” і призначив в.о. гендиректора концерну Ігоря Фоменко, який обіймав посаду заступника гендиректора з виробництва.

“Призначити Фоменко Ігоря Олександровича виконувачем обов’язки генерального директора Державного концерну “Укроборонпром”, — йдеться в документі.

Абромавічус пропрацював в Укроборонпромі близько року: встиг змінити близько третини менеджменту концерну й почати його реформу.

Ігор Фоменко займав керівні посади на Луганському патронному заводі, в Холдинговій компанії АвтоКрАЗ, Corum Group, ICDI Group, отримав ступінь MBA в Institute of International Business Relations (Німеччина). У 2019 р. Абромавічус призначив Ігоря Фоменко своїм заступником з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки в Укроборонпромі.

Нагадаємо, підприємства державного концерну Укроборонпром заощадили на держзакупівлі через систему ProZorro 500 млн грн у 2019-2020 рр.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram