Новини
23 Вересня 2020
840

Стартап Playco з інвестиціями фонду Віталія Хомутинніка став “єдинорогом”

Вартість стартапу сьогодні оцінюється в $1 мільярд

Новий стартап у галузі мобільних ігор Playco залучив $100 млн за підсумками раунду фінансування, і став “єдинорогом”. Вартість компанії сьогодні оцінюється в $1 млрд, повідомляє Techcrunch.

Одним з інвесторів Playco став Cascade Investment Fund, власником якого є Віталій Хомутиннік, який на своїй сторінці в LinkedIn також написав: “Ще одна наша портфельна компанія стала єдинорогом”.

Playco — стартап, орієнтований на створення ігор, в які можна грати без їх завантажень, а запускати за посиланням і на будь-якій платформі. Сьогодні засновники компанії націлені на такі платформи як Google Play Instant, iOS App Clips, Facebook Instant Games і Snapchat Minis.

Основним інвестором Playco виступив великий американський венчурний фонд Sequoia Capital, а також інші іноземні фонди, серед яких — Sozo Ventures, Raymond Tonsing’s Caffeinated Capital, Keisuke Honda’s KSK Angel Fund, Taizo Son’s Mistletoe Singapore, Digital Garage, Will Smith’s Dreamers, Makers Fund.

Investory News раніше писали, що берлінський іншуртех-стартап Wefox Group залучив $110 млн в результаті чергового раунду фінансування. Інвестором на більш ранніх стадіях інвестування був також Cascade Investment Fund.

Також відомо, що інвестфонд Віталія Хомутинніка в ході IPO придбав акції Beyond Meat, капіталізація якого складає на сьогодні $8,68 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram