PARTNERSHIP
28 Березня 2019
862

SaaS Universe: Або як змінюють економіку нові моделі підприємництва

Павло Чудзінский стане ключовим спікером на 42 Investment Summit: SaaS Universe

25 квітня у Києві пройде конференція 42 Investment Summit: SaaS Universe. Серед ключових спікерів, що виступатимуть на події у інноваційному парку UNIT.City, заявлені керівний партнер німецького венчурного фонду Point Nine Capital Павло Чудзінский, голова Ukrainian National Startup Fund Дебора Фейрлемб та партнер й співзасновник Market One Capital Марчін Забельскі.

Як зазначають організатори заходу, також на конференції зберуться венчурні фонди, бізнес-асоціації, ангели, фаундери та СЕО, лідери стартап-екосистем.

Загалом очікується, що на заході будуть присутні більше 300 гостей, у тому числі 30 інвесторів на 20 спікерів. Інформаційним партнером конференції є Investory News.

“Головна тема – SaaS Universe, бізнес-модель, яка докорінно змінює підходи до сучасного підприємництва. Тепер немає значення, де ви розташували свій офіс. Ви можете заробляти гроші по всьому світу та бути конкурентоспроможними в глобальному масштабі”, – повідомляють у UNIT.City, додаючи, що метою події є залучення якісної міжнародної аудиторії і капіталу в Україну.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram