Новини
31 Липня 2019
1 121

Проти пластику: InterContinental Hotels відмовляється від одноразових шампунів

У такий спосіб готельний оператор намагається захистити навколишнє середовище

Фото: ihgplc.com

Британський оператор готельних мереж InterContinental Hotels Group (IHG) заявив, що більше не буде використовувати в номерах одноразові шампуні та гелі для душу. Таким чином компанія планує скоротити відходи з пластику, який забруднює навколишнє середовище. В номерах, як альтернативу, використовуватимуть “повнорозмірні формати” шампунів і гелів, про це зазначається у повідомленні на сайті IHG.

І додається, що до кінця 2019 року мережа має намір відмовитися також від використання одноразових трубочок у своїх готелях.

Зазначається, що IHG використовує близько 200 млн одноразових засобів гігієни щороку. Перейти на новий стандарт компанія планує до 2021 року. “Деякі готелі, що знаходяться під управлінням IHG, вже почали перехід на повнорозмірні формати, в тому числі Kimpton і Holiday Inn Express в США. Six Senses пропонує шампуні і гелі для душу в багаторазових керамічних дозаторах”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Кіт Бар, генеральний директор IHG, перехід на більш просторі зручності в понад 5,6 тис. готелях по всьому світу – це великий крок у правильному напрямку. “Завдяки якому ми зможемо значно скоротити обсяг відходів і вплинути на навколишнє середовище”, – наголосив він.

InterContinental Hotels Group – один з найбільших операторів готелів у світі. Під його управлінням знаходяться понад 5,5 тис. готелів під брендами InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn, Kimpton та іншими у майже в 100 країнах. Загальний номерний фонд досягає 843 тис. номерів.

Про те, як у всьому світі борються із забрудненням навколишнього середовища, в тому числі – й використанням пластику, можна прочитати в матеріалі Investory News “Маленькі й “зелені”: Хто і чим замінює пластик”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram