Новини
13 Квітня 2020
912

Під прицілом: В Україні створили інструмент, що слідкуватиме за розповсюдженням коронавірусу

Також можна буде отримати дані по світу в цілому, по регіонах або за окремими країнами

Українська компанія ApiX-Drive представила рішення, яке дозволить отримувати актуальну інформацію щодо поширення коронавірусу, наприклад, в улюблений месенджер, повідомляє Ubr. Сервіс збирає інформацію щодо поточної ситуації з коронавірусом, яку потім можна транслювати в Telegram, Viber або інший додаток.

“Є можливість відстежувати дані по світу в цілому, по регіонах або за окремими країнами”, – зазначає видання. І додає, що доступна актуальна інформація за загальною кількістю хворих, осіб, що хворіють на сьогодні, видужали, а також про кількість летальних випадків і так далі.

Отримані дані можна залучити не тільки в месенджерах, а й інших найрізноманітніших системах і сервісах, аж до Google Sheets. “Тобто з’являється можливість не тільки переглядати, але й обробляти дані. Таким чином, можна тримати своїх передплатників у курсі найсвіжішої інформації”, – зазначає видання.

За словами розробників, процедура підключення досить проста та не вимагає від користувача будь-яких специфічних знань або навичок програмування. А наявність детальної покрокової інструкції додатково спрощує завдання. Скористатися послугою можна вже сьогодні, під’єднавши її на сайті компанії.

Стартап ApiX-Drive – це онлайн-коннектор сервісів і додатків, який дозволяє налагоджувати взаємодію з API між найрізноманітнішими бізнес-інструментами. У червні 2019 року ApiX-Drive посів перше місце на “Битві стартапів”, що проводиться Startup.Network.

Нагадаємо, 1 квітня Міністерство цифрової трансформації України запустило національний конкурс IT-проєктів та ідей для полегшення життя людей і бізнесу під час пандемії коронавірусу з призовим фондом 4 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram