Новини
3 Лютого 2021
677

Millions розігрує мільйон: Анонімний стартап буде проводити лотереї в Twitter

Для цього компанія залучила $3 мільйони від відомих підприємців та менеджерів

Анонімний фінтех-стартап Millions обіцяє розіграти $1 млн між випадковими користувачами. Він уже залучив $3 млн від низки відомих підприємців і менеджерів, пише The Verge.

Стартап фінансують Біз Стоун (один із співзасновників Twitter), Джої Цвіллінгер (співзасновник Allbirds), Дейв Гілбоа та Ніл Блюменталь (співзасновники Warby Parker), Джефф Рейдер (допоміг заснувати Warby Parker і Harry’s) і Деніел Грінберг (допоміг заснувати MSCHF).

Компанія Millions, збирається провести 10 лотерей і розігрувати в кожній з них по $1 млн. Щоб взяти участь у розіграші, користувач повинен вибрати шість випадкових чисел на сайті компанії, залишити свої контакти та підписатися на аккаунт Millions в Twitter.

Однак в лотерею від Millions виграти складно, оскільки користувачі мають вибирати шість чисел в діапазоні від 1 до 99. Шанс виграшу — 1 на 1,120,529,256.

Участь у лотереї безкоштовна. Згідно з офіційними правилами виграш в $1 млн отримує той, хто вгадає усі цифри. Але в разі якщо їх вгадають одразу кілька учасників, то виграш буде розділено між ними порівну.

Складається думка, що справжня мета Millions — створити бренд і загострити увагу на свою присутність у Twitter. Розіграш мільйона — це всього лише відправна точка.

На сайті компанії говориться, що Millions створюють продукти, які роздають людям гроші. Але до кінця все одно не ясно, як стартап збирається заробляти на розіграшах.

Нагадаємо, Британія має намір ввести штрафи для Facebook, Google і Twitter до 10% їх доходу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram