Новини
30 Листопада 2023
343

Переможець рекордної лотереї подав до суду через розголошення інформації 

Про виграш дізналася його 11-річна донька

Житель штату Мен у США, який в січні виграв джекпот лотереї Mega Millions розміром $1,35 млрд, судиться з матір’ю своєї доньки через те, що вона нібито порушила угоду про нерозголошення, розповівши про виграш родині переможця, йдеться у федеральному позові.

Чоловік, імені якого не називають, купив історичний виграшний квиток 13 січня. Це четвертий за величиною виграш усіх часів. Переможець обрав одноразову виплату обсягом $724 млн, повідомляє People. Це альтернатива поступовій виплаті $1,35 млрд. Йдеться про суми до виплати податків.

Про виграш дізналося кілька близьких родичів щасливчика. Згідно з позовом, мати доньки переможця (про характер відносин між чоловіком і жінкою не повідомляється) нібито підписала угоду про нерозголошення, яка зобов’язувала її зберігати таємницю до червня 2032 року, коли їхній доньці виповниться 18 років. Судовими документами поділилося видання The Daily Beast.

Переможець лотереї вимагає назвати імена усіх, кому було передано “несанкціоноване” розголошення. Також він вимагає відшкодування збитків обсягом не менше $100 тис. за кожне розголошення. Переможець стверджує, що зазнав непоправної шкоди, від якої “не існує адекватних засобів правового захисту”.

Нагадаємо, з Binance за добу інвестори вивели $956 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram