Новини
19 Січня 2024
230

Ілон Маск продав з аукціону офісні пам’ятні речі

Більшість речей купили звільнені співробітники

Ставши власником Twitter, Ілон Маск звільнив тисячі співробітників і на початку 2023 року запустив розпродаж офісних пам’ятних речей. Тоді колишній фахівець компанії Лорен Фратаміко заплатила $500, купивши статую, що світиться, з хештегом заввишки майже два метри. Тепер вона вмикає її на вечірках. За словами Фратаміко, статуя випромінює тепло.

До предметів, виставлених на продаж, входили піч для піци промислового розміру, офісні стільці, кавомашини, а також безліч меблів і вивісок з пташиною тематикою “Твіттеру”, одна з яких, як повідомляється, була продана невідомому покупцю за $100 тис.

З того часу Маск радикально переробив сайт, перейменувавши його в X і відмовившись від культового логотипа з птахом.

Мільярдер також звільнив більшість працівників і запровадив нову, “жорстку” культуру праці. Проте керуюча активами компанія Fidelity нещодавно підрахувала, що X зараз коштує на 71% менше, ніж коли Маск прийшов до влади. Торік Маск заявив (XS), що у компанії, як і раніше, негативний грошовий потік, частково це пов’язано з падінням доходів від реклами.

Інші колишні співробітники Twitter вкрали витвори мистецтва та пам’ятні речі компанії, коли їх виставили на аукціон.

Колишній технічний менеджер Джон Болл, який залишив компанію у 2019 році, взяв метрову статую з хештегом.

Тим часом офісні твори мистецтва, що зображують два найвірусніші твити всіх часів — селфі Еллен ДеДженерес на “Оскарі” у 2014 році та знамените зображення Обами, який обіймається після виборів 2012 року, також було куплено колишніми співробітниками Twitter. Але так і неясно, що сталося з деякими найбільш незвичайними об’єктами в офісі. До них входить зроблений з колод будиночок, який Twitter розібрав і привіз з Монтани, щоб використовувати його як конференц-зал.

Нагадаємо, Ілон Маск зацікавлений у розробці аргентинських літієвих родовищ.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram